Sidor

09 mars 2011

MusikoFotoautomaten - omtanke, kärlek och hoppfullhet

Jag väljer precis som Pialotta att låta Bruce Springsteen stå för omtanke, kärlek och hoppfullhet - detta trots att så många av hans texter är väldigt, väldigt svarta. Bruce har den unika förmågan att tydligt ta ställning och samtidigt sprida kärlek och hopp till både sin publik och till de utsatta människor som aldrig kan gå på hans konserter. Tänk bara på hans reaktion över myndigheternas och politikernas slapphet efter att Katrina ödelade stora delar av Louisiana!

Men jag börjar med den underbara kärleksfulla videon som gav svar på tal till alla spekulationer om att han skulle separera från Patti Scialfa.



Sedan en låt som griper om hjärtat, egentligen skulle jag enbart kunna visa denna. Under the Magic Tour 2008 spelades den bara en enda gång, på Valle Hovin i Oslo den 8/7. Då var det Clarence Clemons som började sjunga och mina ögon tårades, det var så starkt och jag var så lycklig att få uppleva det ögonblicket!



Samma ljuvliga låt i en totalt annorlunda tappning, ungefär som en karusell på cirkus, med en melodislinga som bara fortsätter och fortsätter - missa inte publikens sista halvminut på videon!



Fotot denna gång blir makens mobilbild från just Valle Hovin. Ni ser väl Bruce nere i högra hörnet? Och ljuset som strålar ner på - ja, just det, Bruce den allsmäktige ;-)


4 kommentarer:

Mia sa...

Bruce...the allmighty. Det var rätta ordet det, det passar bättre här än på jim Carrey... ;-))

Anonym sa...

Perfekt slut på dagen. Tack Anni.
Kärlek.

Pialotta sa...

Underbart att sluta min kväll med The Boss .. njuter:) Vilken underbar känsla att se honom på scen oxså:)

"Lillagul" sa...

Tjingeling !
Här kommer en som inte är något Bruce fan :)
Men en o annan låt med honom går ju an nån gång vartannat år *fniss*
Tur att smaken är som baken :)
Ha det gott !