04 oktober 2015

Rhapsody in Blue

http://picasion.com/
Pappa spelar cello så stråken glöder

Den här helgen har jag njutit av solen och varit på möte med de andra i butiken, vi har bokat arbetsdagar för det kommande halvåret.
Idag var jag på konsert med "Morfars band" som barnen kallar den lokala symfoniorkestern där min pappa spelar cello. På dagens konsert var Monica Dominique solist och hon fick förstås stående ovationer!

10 kommentarer:

Violen sa...

Morfars band, så härligt det låter! Tänk att ha en morfar som spelar cello, ett instrument jag gillar!

Mias Mix sa...

Roligt att din pappa spelar i band och vilken ära att få spela med henne!
Skönt att veta sitt arbetsschema långt i förväg. Då kan du ju planera in allt roligt också :)
Sv: Får tyvärr inte kolla mig oftare än andra. Ska iväg nu på fredag på mammografi vilket känns väldigt nervöst. Det var två år sen sist. Vi håller på med en ärftlighetsutredning på Uppsala sjukhus och om den visar på en ökad risk så kommer jag få kolla mig oftare. Men den tar hur lång tid som helst, vi påbörjade den för ganska precis ett år sen och förra veckan skulle min syrra ha varit där på ett första besök. Nu kommer utredningen skrivas över på mig istället men vad som händer vet jag inte ännu.

HelenTh sa...

Vad härligt att kalla en symfoniorkester "band", underbart! Mim pappa spelar dragspel i ett tvåmannaband och det är fantastiskt skoj! De spelar på äldreboenden, dagverksamhet o dylikt.

KajsaLisa sa...

Morfar har eget band, kul :)

Monica o Jacob sa...

Härligt med en lokal symfoniorkester;-)
Att morfar har "eget" band är något att
skryta med:-)

Husbilen-Ellen sa...

Härlig kommentar med morfars band!!

Anita Malta sa...

Vad snyggt du har fått till bilden Anni, hur läckert som helst !! ...och vad roligt och vilken glädje det måste vara att din pappa spelar med i den lokala symfoniorkestern. Fantastiska Monica Dominique "still going strong" !!!!

anemonen sa...

Wow en musikerfamilj så fint att ha någon som spelar. I min familj spelar flera men inte offentligt. Så roligt att få spela med Monica D. Hon är härlig och jag gillar henne.

Annette sa...

Så kul att gå på konsert och någon man känner är med och spelar :) Man lever sig in i hela situationen på ett annat sätt än när det är helt anonyma personer som spelar, uppträder eller vad det nu kan handla om, och jag brukar bli nervös som om det är jag själv som skall uppträda. Jättefin bild, som jag inte alls förstår hur du fått till, eftersom jag är ovanligt oteknisk ;) Ha en fin dag!

kissed by an angel sa...

Wonderful picture, Anni!!!
Cello is in addition to piano and violin one of my favourite instruments. Unfortunately I can't play a music instrument and so I admire people who can play them ...
At the moment my little niece is calling me, she has autumn holidays and she visits us until next weekend...I will come back in the next days (if I have time ;) and read all the other latest post I've missed!!!
Enjoy a wonderful Sunday evening and have a good start in the next week!!!
Lots of love & days full of light,
Katrin :)