Sidor

03 oktober 2015

Mumsigt rosa i Karlstad


På vår promenad till väninnans vernissage i Karlstad i söndags passerade vi denna läckra kombo. Snygga neonskyltar är aldrig fel och bilen stod så lämpligt parkerad utanför.Men vi var helt fascinerade över att allt var stängt. Lönelördag och affärerna stängde kl 15 eller 16. Konditoriet var såklart också stängt, liksom flera restauranger vi passerade. Viilken kontrast mot hemma!Väl framme på utställningen fanns både vin och dessa smakrika brownies med cashewnötter och minimarshmallows i flera färger. Ja, jag har bett om att få receptet!

20 kommentarer:

Violen sa...

Även om du inte kunde komma in på konditoriet fick du se en vacker rosa neonskylt! Den gillar jag!

Mias Mix sa...

Och de ligger ju dessutom på ett rosa fat! Smaskigt! Och snygg neonskylt!

Anette sa...

Åh, det så fantastisk godt ut! Flott triss :)

Lotta sa...

Läckert, de ser supergoda ut! gillar den rosa skylten men ofta tycker jag man blir besviken när man går på kondis, tycker ofta att det ser så gott ut men så motsvarar inte smaken förväntningarna! Trevlig helg! /Lotta

Kattastrofen sa...

Härlig triss. Man blir verkligen sugen på att gå på konditori och fika nu. :D

Madde sa...

Gamla hederliga konditorier ser man inte så mycket av längre. Kedjorna börjat ta över :-)

Vi i Kasperian sa...

Fina bilder, men nog tycker man att ett konditori med så fin skylt kunde ha öppet en lördagseftermiddag. Fast om nu allt annat var stängt... känns ovanligt. :)
Berit E

BP sa...

Visst är det hemskt att bo på landet;-)

Nu är rosa ju verkligen inte min färg, men gamla, hederliga neonskyltar i kombination med en Opel Commodore kan inte ens jag stå emot;)

Snyggt trissat!

PS. Har också sett någr Springsteen konserter. Han är en av mina absoluta favo artister! DS.

Karin sa...

Läcker skylt, gillar rosa! Synd att det inte var öppet, men ni gick tydligen inte miste om godsaker ändå.
Kramar Karin

jeanette sv sa...

Åh ett riktigt kondis med en riktigt hederlig neonskylt. snyggt.

Per-Anders sa...

Det var längesedan jag var i Karlstad. Närmjagnär gar barn var jag där mycket. Klassisk Opel på första bilden. Fina bilder!

Åke sa...

Riktigt snyggt!!! Och den fina Opeln ser man inte så ofta numera, jag har ägt en exakt likadan, det var min andra bil jag ägde :)

Anneli - A'la Foto sa...

Härliga bilder! Vet inte vilken stad du bor i men nog stänger affärerna här i stan också vid den tiden en lördag! Men fiken har nog öppet längre och restauranger finns absolut! :)

Ha en härlig söndag!

KajsaLisa sa...

Tur att inte vernissagen var stängd :) Girrr speciellt första bilden, vilken tur att någon parkerat bilen så du fick in den ihop med skylten i kameran.

Annette sa...

Så mysigt det ser ut med de gamla neonskyltarna. Och Opel Commodore utanför, det kunde ju inte bli mer retro :) Den där känslan när allt är stängt, den har jag upplevt varje gång vi rest runt i Frankrike. Butikerna är inte stängda, men var är alla människor? Det gäller förstås mest byarna, och inte städerna. Brownies är ju så gott, men just i dag blir jag faktiskt inte frestad för jag längtar mer efter surdegsbrödet som snart är klart här. Ha en fortsatt fin söndag!

Susjos sa...

Så läckra foton! Den första med både den läckra bilen och konditoriskylten är ju super! Men visst är det galet att allt stänger ute i landet?! Man är bortskämd med öppettider här i stan!

kariogjon sa...

Jeg forstår at du ble besviken: Skiltet nesten roper: "KOM!" Men fine foto du i alle fall!

cissi sa...

Det konditoriet missade jag alldeles när jag förmodligen for förbi som en dåre på cykeln. Och det var synd!
Ha det fint!

Anonym sa...

MUMS!!!!!

trollet sa...

jag gillar bilen jag;)